38 (044) 497-35-84

Обладнання

38 (044) 497-35-34

Витратні матеріали

HomeCare – спірометр діагностичний для домашнього використання

03 Вересня 2021

1

Пандемія COVID-19 викликала збільшення популярності теле охорони здоров’я і віддаленого спостереження за станом здоров’я пацієнтів.

Поточний стан справ з коронавірусом в світі показав актуальність теле охорони здоров’я і відкрило можливості для модернізації системи надання медичної допомоги. На даний момент дохід ринку становить 3 мільярди доларів, але може зрости до 250 мільярдів доларів. Ринок з доходом в 3 мільярди доларів може вирости до 250 мільярдів доларів. Зараз лікарі приймають в 50-175 разів більше пацієнтів за допомогою телемедицини, ніж раніше.

Люди гостро потребують у більш широкому доступі до інструментів для самостійної оцінки здоров’я. Особливо актуальним є питання здоров’я легенів і функції дихання в цілому. Компанія MIR-Medical International Research має доступні рішення, які допоможуть лікарям віддалено стежити за проблемами легенів у своїх пацієнтів.

Кому потрібен спірометр домашній

Прилади для віддаленого моніторингу здоров’я пацієнтів зараз дуже затребувані, в них потребують національні служби охорони здоров’я, університети та медичні центри, асоціації пацієнтів, страхові компанії та багато інших. Портативні спірометри можна інтегрувати за допомогою Bluetooth у власні програмні рішення і віддалено спостерігати за здоров’ям пацієнтів.

домашний спирометр

Зображення: spirometry.com

Актуальність використання спірометрів

На даний момент до спірометрів на основі додатка MIR підключено більше 100000 додатків, які призначені для віддаленого моніторингу здоров’я пацієнтів.

спирометр

Зображення: spirometry.com

ПОДІЛИТИСЯ
Вас може зацікавити
1 из

SPIROBANK OXI

SpirobankSmart  – портативний пристрій,який ідеально підходить для моніторингу SPO2, респіраторних захворювань, а також для самостійного лікування астми, ХОЗЛ, догляду за легеневими трансплантатами, муковісцидозу та для використання в клінічних випробуваннях. Дані відображаються на Вашому смартфоні. Прилад не вимагає калібрування.

 

Вимірювані параметри: 

 

SPIROMETRY PARAMETERS: 
PEF, FEV1, FVC, FEV1 / FVC, FEV6, FEF 25/75, VEXT, DTPEF, FEF75, FET, FEF25, FEF50, FIVC, FIV1, PIF, FEV3, FEV05, FEV075, FEV2
OXIMETRY PARAMETERS % SPO2MIN,% SPO2MEAN,% SPO2MAX, BPMMIN, BPMMEAN, BPMMAX, TTOTAL
Запит ціни

SPIROBANK II BASIC

Запит ціни